VUODEN 2013 VALOKUVIA






 
 
 
 
 
 
 
 
 


Näin vuoden vaihtuessa laitan kuvakansioni usein edes jonkinlaiseen järjestykseen. Ulkoinen kiintolevy on kyllä täynnä ns. sälää jota pitäisi rohkeasti vain  deletoida. Sitten taas iskee kaihomieli, jospa sieltä jotain vielä joskus etsin.
Tähän lisäsin mielestäni sellaiset otokset jotka haluan tallettaa tänne blogiin.

Paljon pitää vielä oppia lisää ja kun vähän oppii niin nälkä kasvaa. Tulee kahlattua harrastuksen puitteissa alan lehtiä ja netti on ahkerassa käytössä. Toisten kuvien katsominen ja niistä oppia ottaminen on vallan hyvää ajankulua.

Nyt olen jo kuin lähtökuopissa tulevaa kesää ajatellen, otan kohteekseni tänä vuonna tämän oman maakunnan ja sen kauniit maisemat. Koitere ihanine saarineen ja rantoineen on minulla jo mielessä ja sinne aioin mennä teltan ja kameran kanssa ihan yökuntiin, että olisin sitten oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Aamu- ja iltahetket ja miksei se valoisa Suomen yökin on mitä parhainta kuvausaikaa ja kun majoittuu sitten saariin yöksi niin on aina paikalla oikeaan aikaan. 

Mielenkiinnolla odotan ensi kesää ja valokuvausta. Matti myös kuvaa omalla Sonyllaan ja tietty kalastus on yhteinen mieliharrastus myös! 

Toivon kaikille valokuvauskavereille oikein antoisaa valokuvausvuotta ihanan harrastuksen parissa. 

Terveisin Nikon7000 takaa, kuvaajamummi Ilomantsista
Posted by Picasa

Kommentit

  1. Hienoja kuvia tässäkin postauksessa - mitä muutakaan voi odottaa kun postauksen nimi on 'vuoden kohokohdat' :)
    Eritoten silmään otti kuva korennoista keltaisella lumpeenlehdellä, aivan ihana sommittelu ja värimaailma - sekä taitavasti rajattu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Terhille kivasta kommentista! Ihana kun luet blogiani ja kommentit ja terveiset ovat aina niin kivoja!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti