KEVÄTTÄ ILMASSA

HEIPPA PITKÄSTÄ AIKAA

Talven selkä on taitettu ja keväiset kirkkaat aamut ovat ihan ovella jo. Lintujen laulu alkaa raikaa ja aamuaurinko herättää aikaisin. Ensimmäinen polku tälle keväälle tuli heitettyä eilen ja tänä aamuna lähdin kuuntelemaan sitä aamuista lintujen konserttia. Mustarastas siellä vihelteli, peipposet konsertoi myös, kaikkia lintujen ääniä en millään ole vielä oppinut tunnistamaan mutta kokoajan opettelen lisää. Järvet ja lammet ovat vielä jäässä, virtaavat joet ovat vapautuneet suurelta osin jo jääpeitteestä.

Eilen posti toi kaukoputken, silläpä on sitten suon laidalla mukava tiirailla lintuja ja muitakin metsän eläimiä.

Luonto ja sen antama rauha on niin tärkeää kaikille meille ja varsinkin tänä keväänä kun ajat ovat mitä ovat. Minuun henkilökohtaisesti ei ole paljon vaikuttanut tämä koronakevät koska en muutenkaan viihdy oikein hyvin ihmismassoissa ja veri vetää tuonne metikköön aina vaan uudelleen. Löydän sen ns. sielunrauhan siellä vaeltaessani.

Eilen 27.4.2020 tein tämän vuoden ensimmäisen ihan pienen vaelluksen Ilomantsin Taitajan taipaleella.

Lainaan tähän linkin Luontoon. fi sivustolta

https://www.luontoon.fi/taitajantaival/reittiselostus

Tänä aamuna menin ihan kotini lähellä olevaan ikivanhaan hautausmaan Varisvaaran luonnonpuistoon kävelemään ja kuuntelemaan ihanaa lintujen konserttia. Kyllä se on aina niin sykähdyttävää vuodesta toiseen tuo konsertti.

Tässä muutama valokuva Taitajan taipaleelta.

Kiitos kevät kun annat meille valoa.



















Kommentit

  1. Oli varmaan mukavaa! Onnea uudelle kaukoputkelle! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin sinulle ja mukavia kevät- ja kesäreissuja!

      Poista

Lähetä kommentti