Kyläkauppa Hattuvaarassa












Aurinko paisteli taas niin komeasti ja päätin lähteä ajelemaan Hattuvaaraan ja otin kameran mukaan. Poikkesin Hatun kyläkauppaan ja kauppias Minna Purmonen oli paikalla. Kysin että saisinko kuvata hänen hienoa kauppaansa ja sain ilokseni luvan. Kivoja kuvia tulikin ja niin värikkäitä. Minnalla on siellä tosi paljon kaikkea kivaa tavaraa, joten kyläläisten pitää olla onnellisia että heillä on tämmöinen kauppa siellä. Minä usein lähdenkin ajelemaan muutaman kilometrin päästäkseni kyläkauppaan, ne ovat niin ihania ja onhan niissä paljon mukavampi asioida kuin isossa marketissa. On se vaan niin. Toivottavasti kylän asukkaan arvostavat kauppaa ja käyvät säännöllisemmin kuin minä. Pitää useammin poiketa Minnan kauppaan.

Kommentit

  1. Kiitoksia Minnalle kuluneista kauppias vuosista ja hyvää jatkoa tulevaisuuteen. Hatun kauppa on sulkenut ovensa toukokuun 2015 lopulla.
    Toivottavasti nyt Hattuvaaralaiset ja muut yhteisön asukkaat ymmärtävät mitä hyvää kyläkauppa ja sen ylläpitäminen yhteistyössä kaikkien kyläläisten hyväksi merkitsee.
    Nyt voitte vapaasti laskea "oikeat halvat" hinnat kun muistatte lisätä myös auton käytön oikeat kulut maitopurkin ja leivän hintaan käydessänne 40 km päässä kirkolla kaupassa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti