Puolukkametsässä 2013

Jokavuotinen traditio on mennä ystäväni kanssa puolukkaan Ilomantsin saloille,Nyt vähän jännitti että onko thaipoimijat jo ehtineet meidän apajille, Kyllä piti vähän ajella metsäautoteitä pitkin kunnes löysimme kunnon apajan. Muutamia entisiä apajia oli jo menetetty kaupallisiin tarkoituksiin. No en nyt kommentoi sitä enempää kuin vain hiljaa mielessäni. Mutta kyllä se päivä siellä puolukassa taas oli mukavaa ja kun ämpärit oli täynnä, niin sitten vain lanttukukon syöntiin ja kahville levähtämään. Kyllä siellä metsässä kaikki murheet unohtuu ja kun on monta tuntia siellä raikkaassa syysmetsässä nii siitä saa sellaisen piristysruiskeen ja sitten talvella voi ilomielin ottaa puolukkaa ja keitellä siitä sitten puuroa ja siitä saa niin monenmoista herkullista syötävää.
 







Kommentit

  1. Onpa hyvät marjamaastot. Täällä etelässä ei oo tuollaisia, en ainakaan tiedä. Rovaniemen puolukkamaastot on kyllä vieläkin muistissa. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tillariina kommentista, kyllä ne marjat oli vähän hakusessa täälläkin! Mutta kun hyvän apajan löysimme niin sitten niitä oli vaikka kuinka paljon!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti