TALVI TUPPASI MEILLE MELKEIN....

Elellään lokakuun 43 viikkoa ja Pogostalle on satanut vähän lunta ja se jo sai valokuvaamaan puhdasta ja kaunista luontoa. Säätieteilijät kyllä veikkaavat että ei tämä ihanuus jatku kauan koska vettä tulee jo niskaan. Sain kyllä muutaman kuvamuiston jo alkavasta talvesta talteen. Ajeltiin Ruokolaisen Raisan kanssa kuvausreissulle ensin Väyrynvaaraan komeassa auringonpaisteessa ja siitä sitten Issakan kautta Ilomantsintielle ja takaisin Marjovaaran lenkille ja sieltä saimmekin niitä katkenneita puunoksakuvia. 

Tässä syyskuun viikolla 39 oli täällä lumimyräkkä joka katkoi runsaasti pihapuita sekä metsässäkin oli aikamoinen tunnelma kun puun oksat taipuivat kohti maata märän lumen painosta.Kesärenkailla ajeltiin kohti Nurmesta lumisohjossa, ainoat automerkit jotka olivat ryntäilleet liian kovaa oli Audi ja Bemari joita oli muutama siellä tienposkella syrjällään. Mitä se kertookaan näistä kuskeista. Me selvisimme hyvin siitä reissusta varoen ajaen. Nyt muutama kuvamuisto tämän tarinan perään.




































Kommentit

  1. Onpas komeita puita teillä. Auringonpaisteessa luminen maisemakin on vallan kaunis. Tuota odotellessa. Tosin voi olla pitkä odotus edessä. Ihan kunnon plussakelejä vesisateineen on luvattu.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti