KESÄ HURAHTI ILMOJA OOTELLESSA

Kulunut kesä oli ilmojen suhteen varmasti monelle meille suomalaiselle odottamista. Kauniit kesäpäivät jäivät tosi vähäisiksi! Pidän sääkalenteria ja eipä niitä hellepäiviä montaa ollut. Tuuliset säät estivät kalareissutkin joita tuli tehtyä vain muutama. Marjasato oli kohtuullinen ja puolukoita tuli runsaasti.


Nämä puolukat matkasivat ystävän mukana Kymenlaaksoo. Jokavuotinen puolukkareissu tuli tehtyä Kirsin ja Maijan kanssa. 





Koitereella tuli seikkailtua muutaman kerran ja heti ensimmäisellä kerralla tuli kunnon hauki joka nyt pötköttelee pakkasessa! Siitäpä on hyvä sitten kalaruokaa laitella. 


Syksy on hyvää vaellusaikaa luonnossa ja tulihan muutama reissu tehtyäkin! Vanha aarniometsä Lieksan ja Ilomantsin rajamailla Patvintuolla on Autiovaaran aarniometsä! Siellä tulikin vaellettua ja nautittua vanhan metsän tuoksuista ja pitkospuut johdattelivat mukavasti halki kosteikkojen ja näreikköjen!


Loppukesästä pihalle ilmestyi asuntovaunu jonka Matti kävi hakemassa Pietarsaaresta asti ja sitten muutama reissu ehdittiin tekemään kunnes talvikelit saapuivat ja nyt se vaunu odottaa tulevaa kevättä ja innokkaita retkeilijöitä.










Kommentit