KARHUNPOLUN LAITAMILLA HUOLTOJOUKOISSA

Mieli halajaa jo poluille ja sunnuntaina 17.5.2020 suuntasimme kohti Lieksaa ja Karhunpolkua! Meillä oli vähän erilainen vaellusreissu, koska olimme Matin kanssa lupautuneet huoltojoukkoihin.

Kaksi vaellukseen hurahtanutta tyttölasta veimme Lieksan Suomujärvelle Kurkilahden parkkipaikalle, josta alkoi heidän vaellusreitti. 
Seuraava etappi heillä oli heillä Ahokosken laavu noin 16 km taivallettuna. Yön viettivät siellä laavulla, siitä sitten jatkoivat matkaa. Me odottelimme heitä Hukkalammelle, siinä lounastettiin meidän vaunussa yhdessä ja tytöt jatkoivat tästä matkaa ja olivat sitten 18-19.05 yötä Pitkäjärven autiotuvalla siinä pienemmässä mökissä, saunan lämmittivät ja varmasti nauttivat keväisestä luonnosta.
Meidän huoltoauto odotteli heitä Inarintien varressa Kaatiolammella ja iloiset matkalaiset sieltä sitten saapuivatkin ja  nyt kevennettiin kantamuksia, vaihdettiin rinkka reppuun ja nyt iloisena jatkoivat taivalta! Mikäpä sitä oli mennessä komeissa Pohjois-Karjalan vaaramaisemissa. Viimeinen etappi oli Kokkojärven tien varressa mistä tytöt tulivat huoltoauton kyytiin ja takana oli noin 40 km vaellus. Hyvin jaksoivat ja hymy oli herkässä suorituksen jälkeen. Punaviiniä ja buranaa meni ihan vähän ja nyt jo suunnitellaan yhteistä vaellusta syksyllä Kaldioaiviin, me oltais taas huoltojoukoissa.

Mukava oli olla joskus huoltojoukoissakin. 

Päivääkään en vaihtais pois, mitä saan olla luonnossa ja tutkailla metsänpolkuja, eläinten jälkiä ja haaveilla keväällä tulevasta sadosta, mustikoista, puolukoista, sienistä, lakoista! Unohtamatta onkivapaa ja ahvenia.

VALOKUVAKERRONTAA


Heli ja Anne lähtövalmiina vaellukselle!



Huoltajien vaellus ei ollut pitkä, kylmä tuuli hyydytti kulkijat 
Hukkalampi oli jäässä joten ei pitkälle menty vaan vaunun lämpö kutsui!




Tauon paikka! 


Sieltä ne innokkaat vaeltajaemännät saapuu ja niin reippaina!



Taakan purku ja repun laittoa!





Huoltaja Matti odottelee vaeltajia ihan rennosti! 







Kommentit